För dig som har egen häst

Hästar är djur som kräver mycket för att hålla sig friska, fina och glada. De behöver bland annat få rätt hygien, friskvård, träning och utrustning. I den här texten kommer vi att kort redogöra några saker som du bör överväga för att ge din häst bästa möjliga vård. Så om du vill veta mer, läs vidare!

Grooming, fodertillskott och dekoration

För att din häst ska hålla sig så fin och ren som möjligt bör du vara noggrann med dess grooming. Här ingår allt ifrån borstar och klippmaskiner till produkter såsom oljor och olika typer av kylgele. Dessutom ingår materialvård såsom läderbalsam och doftspray.

En annan aspekt du bör fundera på om du vill att din häst ska hålla sig så frisk och fin som möjligt är fodertillskott. Det kan exempelvis vara B-vitamin, vetegroddsolja, mineralmix eller MG-kontroll.

Förutom att sätta upp din hästs man i fina frisyrer och hålla dess päls glansig och len kan du även piffa till din häst med pannband. Dessa finns i en mängd olika färger och mönster, och med olika typer av rosetter. Allt för att du ska kunna matcha din häst med dina egna kläder och accessoarer.

Detta och mycket mer kan du hitta online. Så ta en titt online och handla hem allt din häst behöver redan idag.